Hoppa till innehåll

Stöd, trygghet och rådgivning. Att vara medlem i Svensk Handel är en självklarhet för Marthyn Inghamn, vd för Sko-Uno.

marthyn-sko-uno.jpg

Den legendariska och unika butiken Sko-Uno i Stockholm har ett brett sortiment av bland annat Dr. Martens, Cowboy och Biker Boots, och har varit medlem i Svensk Handel sedan 2015.

Jag ser medlemskapet som en försäkring, både för mig själv och de anställda. Vår allra största nytta har varit den juridiska delen, när vi hamnat i situationer då vi har behövt göra förändringar i vår personalstyrka. Det har varit en otrolig trygghet - man är ju livrädd för att göra fel
Marthyn Ingham
Sko-Uno

Marthyn valde tidigt att vara medlem i Svensk Handel och därigenom dra nytta av all information som tillhandahålls. En av många andra fördelar med medlemskapet är signalerna det ger för Sko-Uno som bolag.

– Det ger ett professionellt intryck att vara medlem och det visar också att vi bryr oss om att göra rätt. 

Marthyns främsta skäl till att vara medlem i Svensk Handel

1. Trygghet
– Det är en enorm trygghet för både mig, företaget och personalen att vara en del av Svensk Handel.

2. Information
– Det finns väldigt mycket bra information att ta del av hos Svensk Handel som hjälper mig som företagare.

3. Gemenskap
– Gemenskapsfaktorn är viktig för mig och genom Svensk Handel känner jag att vi är en del av en större gemenskap trots att vi är ett relativt litet företag. 

4. Checklistor och verktyg 
Svensk Handel är experter på handel och de arbetar dagligen med att underlätta för arbetsgivare inom handeln. I den digitala produkten Arbetsgivarguiden finns checklistor och verktyg för medlemmar. Någonting som Marthyn haft mycket hjälp av när det kommer till exempelvis löneutveckling och anställningar.

– När vi ska anställa någon kan jag enkelt gå in på Svensk Handels hemsida och hitta avtal och information. Jag ser medlemskapet som en försäkring som går åt båda hållen, både för mig och de anställda. 

Hej! Hitta rätt genom att söka och filtrera listan. Sortera som det passar!
Vald kategori
Valt ämne
Sortera efter
nordic-retail-summit-2024-(169)-(2)-1723816428.jpg

Möt keynote-talarna på Nordic Retail Summit 2024

NyhetFinansminister Elisabeth Svantesson inleder Nordic Retail Summit 2024. Nu kan vi också presentera en dynamisk grupp av keynote-talare.
tvattmaskiner.jpg

Right to Repair har trätt i kraft - vad innebär det?

NyhetDen 30 juli trädde EU-direktivet om främjande av reparation av varor i kraft. Vi har samlat informationen som är bra att känna till.
marthyn-sko-uno.jpg

Medlem i Svensk Handel - en självklarhet för Sko-Uno

NyhetStöd, trygghet och rådgivning. Att vara medlem i Svensk Handel är en självklarhet för Marthyn Inghamn, vd för Sko-Uno.
jorgen-warborn-m.png

Efter EU-valet: Tre frågor till Jörgen Warborn (M)

NyhetHur kommer den nya politiska sammansättningen av Europaparlamentet att påverka den svenska handeln och företagsklimatet i Europa?
eu-och-ai.jpg

EU:s AI-förordning viktig milstolpe

NyhetEU:s AI-förordning är en viktig milstolpe som den första omfattande horisontella rättsliga ramen för reglering av AI-system inom EU.
eu-flaggan.jpg

Viktig information om Right to Repair

NyhetI samband med att Right to Repair publicerats i EU:s officiella tidning, så är nästa steg nu att direktivet ska implementeras i svensk rätt.
organiserad-brottslighet.jpg

Skydda ditt företag mot organiserad brottslighet - så gör du

NyhetOrganiserad brottslighet kan innebära stor ekonomisk skada samt otrygghet för dig som handlare. Svensk Handel guidar dig rätt.
lantliv-(1).jpg

Svensk Handel besöker Lantliv Inredning i Leksand

NyhetHandelslandet Sverige sträcker sig från Kiruna i norr till Ystad i söder. Svensk Handel besökte Lantliv Inredning i Leksand för ett samtal.

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.