Hoppa till innehåll

Svensk Handel har ett antal olika referens- och arbetsgrupper som jobbar med olika sakfrågor. Ett av de är nätverket Ny lagstiftning och vänder sig främst till dig som är bolagsjurist i något av Svensk Handels medlemsföretag.

sammantrade-mote.jpg

Syftet med nätverket är att informera och diskutera aktuella juridiska frågor framför allt inom det digitala området, civilrätt och marknadsrätt. 

Digital träff 8 oktober

Den 8 oktober kommer vi att tala om kommande mandatperiod med den nya Europeiska kommissionen och även nämna arbetet med några för handeln relevanta rättsakter på konsumenträttsliga området. Vi kommer också nämna några ord om hur Svensk Handel arbetar med utmaningar i förhållande till aktörer som är etablerade utanför EU, till exempel Temu och Shein.

Ansvarig för nätverket är Svensk Handels näringspolitiska expert, Anna Svärd.

Du anmäler dig till träffen genom att maila Anna, klicka här.

anna-svard_1.png

Anna Svärd

Näringspolitisk expert

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.