Hoppa till innehåll

Vi har bara sett början på utvecklingen inom AI. Trots enorma framsteg har vi sannolikt bara gläntat på dörren till de många möjligheter som tekniken skapar. Därför är just AI ett av de tre heta fokusområden som du möter på Nordic Retail Summit den 2 oktober.

nrs-ai-tema-2024.jpg
Ludvig Strand – Arba Kokalari – Carola Lundell – Per Ljungberg

På Nordic Retail Summit samlas de mest inflytelserika ledarna inom handeln, politiken och andra relevanta arenor för att tillsammans skapa framtidens handel. Under en inspirerande dag fokuserar vi på de hetaste frågorna och trenderna, med möjligheten att påverka och forma branschens framtid.

Delta i diskussioner om avgörande näringspolitiska åtgärder och få insikter om hur din verksamhet kan växa och anpassas till morgondagens krav. Missa inte chansen att vara med och driva utvecklingen framåt!

På tröskeln till nästa tekniksprång

Liksom alla tekniksprång väcker AI också många frågor och farhågor. Hur kommer AI att förändra handeln? Behövs nya lagar också regler för att förhindra att domedagsprofeterna får rätt? Kan AI rent av vara svaret på hur handeln ska transformeras till en ekologiskt hållbar bransch med bibehållen tillväxt och lönsamhet? Allt det här få du vara en del av när du köper din biljett till Nordic Retail Summit.

Säkra din plats till Nordic Retail Summit 2 oktober och lyssna till:

  • Keynote-talare: Ludvig Strand, Emerging Tech & AI Future Analyst, Axel Johnson

  • Arba Kokalari, Europaparlamentariker (M)

  • Carola Lundell, Executive Vice President, KICKS

  • Per Ljungberg, Chief Innovation Officer / Head of D-Congress, Svensk Handel

Nordic Retail Summit sponsras av PostNord.

Köp din biljett här

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.