Hoppa till innehåll

Temat för årets tredje och sista träff i Svensk Handels hubb Women in Paytech handlade om hur man i sin roll inom paytech kan optimera företaget att gå från cirkulär ekonomi till en hållbar affärsmodell. Mötesplatsen, denna gång på samarbetspartnern JUNI's kontor i Stockholm, fylldes till sista plats.

4-1726133049.png

Hur optimerar man företaget att gå från cirkulär ekonomi till en hållbar affärsmodell utifrån sin roll inom paytech?

Sophia Bendz, General Partner i riskkapitalbolaget Cherry Ventures intervjuades av Eleonor Dahlberg, moderator och partneransvarig på Svensk Handel; vilken set-up och strategi behöver man ha kring betallösningar för att stå sig konkurrensmässigt när hållbarhet är en av samhällets mest kritiska frågor?

5-1726133060.png
En av keynote-talarna var Sophia Bendz, Cherry Ventures

Angelica Molin, Global Head of DTC, Houdini Sportswear höll en dragning om hur man skapar man en checkout som kan hantera prenumerationer, återköp av kundplagg, uthyrning samt traditionella transaktioner av både nya och begagnade kläder i ett och samma köp?

6-1726133313.png
Angelica Molin, Houdini Sportswear

HUI presenterade rapporten Betallösningar i en cirkulär handel där man intervjuat konsumenter. Angelica Molin, Sophia Bendz, Nancy Awada, vd Affordable Luxury och Heléne Vinberg, senior analytiker, HUI delade med sig av personliga insikter och lärdomar i ett avslutande panelsamtal.

Svensk Handel tackar alla partners som bidragit till succén under 2024: Adyen, HUI, Juni, Nets och Swish.

3-1726133149.png

Om Women in Paytech

Visionen för hubben Women in Paytech är att det ska vara en härlig omväxling i vardagen med möten och samtal mellan människor som skapas i en inspirerande miljö – omsluten av mycket kunskap. Ledstjärnan är hela tiden att stötta, vägleda men specifikt ge deltagarna konkreta och handfasta tips inom just området betallösningar. Medlemmar i hubben har under året fått ta del av fysiska träffar och exklusivt digitalt material.

eleonor-dahlberg1.jpg

Eleonor Dahlberg

Partneransvarig

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.